А час минав...

А час минав...
Менi крiзь тiнi
Болючi рани показав
Та не загойувани рани
Неначе струмом по паркану
Вiн замiсть мене обробляв
Лiкуй мене мiй щедрий вершник
Лiкуй мене, не зупинись
Хоча и залившив себе з горшик
Ты птахой з праху обернись
Здiйми своi сталевi крила
Неси мене i вiдчувай
Годинник...я твоя дитина
I якщо зможешь, постривай.


Рецензии