Ранок

Я люблю дивитись на людей,
Сісти зранку, заварити чаю
І вглядатись в далечінь ночей
Що ось-ось закрапають світанком


З-за будинків видно сонце вже
Люди встають, виходять на роботу
Та один з спостерігачів не йде
Він чекає на свою погоду

Тихий спокій спального району
Він прекрасний зранку, на зорі
І в ширшаннях голуба живого
Він прекрасний у тобі й мені .


Рецензии