Блюзовий акцент

Скрипка грає без акценту,
Звідки ж він у інструменту?
Пентаграму блюзу грає
Хоч англійської не знає.

Грає блюзовий квадрат.
Кожен блюзу буде рад.
Того блюзу пентаграма
Звідкись з неба людям дана.

Витікає блюз з народу,
То його сама природа.
Пісні, танці, молитви
Що створились у житті.

Знаний блюз скрипонька грає
І на серці щось співає.
Блюз душі торкається,
Серце зігрівається.


Рецензии