***

Мені тринадцятий минало
Як перший вірш я написав
Мені так любо любо стало
Бо вперше до без тями покохав,
Але без відповідне те кохання
Мені приносить лиш страждання
Душа моя болить і плаче,
Серце рветься із грудей
Та кохана мене в притул небаче
На інших дивиться людей.


Рецензии