Trikaya

I Am All
55 Holy 55 One

True reality beyond
of manifestation word

*
All I Need
Is In My Heart

Knowledge, Awareness,
Spirit, Field

Joy, Happiness,
Love and Bliss

Time To Realize
The Main Things

I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond
of manifestation World

*
55=5+5=10=5+3+2=10=1+0=1
5 Ether, Air, Fire, Earth, Water
3 Sattva, Rajas, Tamas
2 Purusha, Prakriti
*
Vyakti-Vyakta-Avyakta
Sat-Chit-Ananda
Parabrahman
*
Jivanmukta
Turiyatita-Avadhuta
Vairocana
Tathagata
Bodhisattva
*
Om Dram Dattatreyay Namah
*
Govinda
*
"Om Saha Navavatu
Sahanau Bhunaktu
Sahaviryam Karavavahai
Tejasvina Vadhi Tamastu
Ma Vidvishavahai
Om Shantih Shantih Shantih"
*
Nisarga Yoga
Vajrayana
Kalachakra               
Dzogchen
*
The one who controls 5 elements, three gunas, prakriti and purusha
in his consciousness is the satguru Parabrahman Saguna Nirguna
Satchitananda Swaroopa Jivanmukta
Turiyatita-Avadhuta


Рецензии