***

Я тебе до себе не манила,
Зустрічей з тобою не шукала,
Щоб ти міг прожити без провини,
Перед тими,що тебе кохали.
  І очей не мружила лукаво,
  Ненароком стрінувшись з тобою,
  Низько до землі їх опускала,
  Щоб не милувався в них собою.
Ти ж,бувало,загравав зі мною,
Віршами плекав мої надії.
Вихрем увірвався в сни дівочі,
В мої чисті, світлі мої мрії.
  Побороти почуття не в змозі,
  Їх глибоко в сердці заховала...
  На суворій життєвій дорозі,
  Вони мені душу зігрівали.
Бережу донині вірш-прохання,
Вчитуюсь у кожне твоє слово...
Дякую тобі,моє кохання,
Ніжна,нерозтрачена любове.


Рецензии