Ы! мм

..МАййеца_дЫ!мм - па_сТЭээль_лью__ ,
      дышат  теплЛОмм ..даМАааа.. :
БЕллыМ..,
    паНЕееба ТЕеень_ньюуу.. ,
        ПА! маеМу ..хаТеееНь_ньюуу..,
   вв_оооБлака - ТЕеее_
                рреМАаааа

/моТИфф.ФОно-пиСАниe/


Рецензии