Голодная кутья

Голодна куття

Є на розтопку  трохи хмизу,
Та залишилась жменька рису,
Тож на вечерю є  куття –
Поскаржусь  Богу  на життя!

Бо вже нема  терпіти змоги.
Пакет отримав допомоги,
Та вже три місяці тому…
Ще й досі  рис отой тягну.

Очікували  ми  торік:
Дадуть нам щось під Новий рік!
Тож подарунки дітям дали!
Ми також гроші  вже  чекали.

Та не дали. Не повезло…
Немає грошей й під Різдво!
Ми живемо тут, як  ізгої –
Голодні, в холоді  і  горі.

Віддали б пенсії, зарплати –
Я сам би міг подарувати
На кожен місяць – три пакети!
Скажи же  їм, о  Боже! Де  Ти?

                06.01.15р.


Рецензии