Дяка Господу

Господи , Боже , помилуй нас грішних,
Дозволь Тобі дяку донести , Всевишній.
За  милість Твою , безкрає терпіння ,
За наше всесильне дивне прозріння.
За небо блакитне … там сонечко сяє,
Це промінь тепла від Тебе , із раю.
За благословіння , Закони ті Божі,
За землі родючі , до всього прихожі.
За вміння моє творити , кохати ,
Добро своє людям сповна віддавати.
За те , що у мене є люба сім’я,
Що я у цім світі живу не одна.
До Тебе молюся , до Тебе взиваю ,
Ти провідник по життю , я це знаю.
Радію з Тобою , горем ділюся ,
Щодень Тобі , Господи , щиро молюся.
Твій образ наповнює світлом хатину ,
Здоров'я прошу  для своєї дитини,
Без Тебе , мабуть , я б блукала в пітьмі ,
А так день ясний і спокійно в ві сні.
Я дякую Богу , хай любить Він нас ,
Словами простими по вік , по всяк час.
Прийми  щиру дяку за вміння творити ,
І з вірою в Бога у світі цім жити.                7.01.2017


Рецензии
будь ближе...каждый день иди
всё ближе ближе ко Христу
Он ждёт всегда Своих детей
когда их путь в Любовь Его
иди неси ты Свет всегда
чтоб всем увидеть путь Христа...
благодари дитя за всё
ведь дал тебе Свои мир ведь Он

Слава-Блудный Сын   29.03.2019 19:42     Заявить о нарушении
Благодарю,с уважением Алла.

Алла Мисяк   30.03.2019 16:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.