Цiлуються на розi молодята...

           * * *
Цілуються на розі молодята,
і холод їх зимою не бере.
Різдвяну ніч хвилює Боже свято,
аж серце захлинається старе.
И погляд мій неначебто прикутий
до тих, що губи в губи, молодят.
Нехай обходять їх новітні Крути,
життя летить над перепуттям свят.

Зірки, як молоденькі оченята,
горять у небі сяйвом золотим.
Хай стелеться снігами білий дим,
цілуються на розі молодята.


Рецензии
Так хорошо можно сказать только на языке
Тараса Григорьевича Шевченко,
украiнськой мове!
Спасибо!

Василий Ешкун   06.03.2022 22:45     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.