Усылым бар Жирдя Есть Услы на земле

Сямругъ коштай тоння жаным, тянем
Хаваларга менеп очалар.
Йолдызларга тиклем кутэрелеп,
Жиhанымны убеп, кочалар.

Кайгы, хасрятлярем шул мизгельдя
Онытылып жирдя калалар.
Аннан hичтя кире кайтмас идем,
Усылым бар жирдя, балалар...

08.01.2017 г.

ЕСТЬ УСЛЫ НА ЗЕМЛЕ

Как орёл двуглавый, душа и тело
Взлетев ночью на небеса, летают.
Поднявшись до самых звёзд,
Всю Вселенную, целуя, обнимают.

Тоска и Горе в те мгновенья
Остаются забытыми на земле.
Ни за что бы я оттуда не вернулся
Если бы не было, дети, Услов на Земле.


*Услы - деревни Верхние и Нижние - Малая Родина автора.


Рецензии
УСЫЛЫМ БАР ҖИРДӘ (ЕСТЬ УСЛЫ НА ЗЕМЛЕ)

Сәмругъ коштай төннә җаным, тәнем
Һаваларга менеп очалар.
Йолдызларга тиклем күтәрелеп,
Җиhанымны үбеп, кочалар.

Кайгы, хәсрәтләрем шул мизгельдә
Онытылып җирдә калалар.
Аннан hичтә кире кайтмас идем,
Усылым бар җирдә, балалар...

08.01.2017 г.

Зиннур Хуснутдинов -Водолей   15.01.2017 03:14     Заявить о нарушении