з Р здвом

Сію , сію, засіваю !
 З Різдвом поздоровляю !
 Тебе мій Брате,тебе моя Сестро !
 Чого ж нам ділить,
 Чого ж нам дружбою не дорожити..?
 Чого ненависть множити.
 Чи вона нам поможе... ?
Може вже треба зупинитися..
 На себез боку  подивитися...
 Схаменутися..
 Війни затихають,якщо дров зла в них не кидають..
 Досить, Брате..
 Кров людская не водиця..
Проливати не годиться..


Рецензии