С теб...

Като лястовица аз гнездо ще свия
и под твоя покрив ще съм през  нощта...
В съня ти на разсъмване ще дойда,
ресниците ти ще докосна с капчици роса.

През деня със тебе ще политам
и винаги ще осветявам твоя път.
Взела от небето част от синевата,
ще я постилам вечер в твоя сън...

Сутрин в слънчев лъч ще се превърна
за да те будя с нежност и любов
и радостта навсякъде със теб ще бъде,
в щастие  ще се превърне твоя път...

EL
07.01.2017г.

EN_fi_su_EL_Леналеночка

Колаж: Иван Станков - https://otkrovenia.com/bg/profile/kryskat


Рецензии