При зустрiчi зникали всi слова

При зустрічі зникали всі слова,
якими ми на відстані хвалились.
І лиш мовчали, і лише тулились,
тулилися в одне, де було два.

І жадібність до зустрічей була
така нестримна і така безжальна,
що для чужих очей була б брутальна.
а нам – так день малий і ніч мала.

А щойно розірвався рук ланцюг,
застигли кам'яні вуста: "Чекаю"...
І знов – слова на відстані гукаєм,
та не заміниш словом ніжність рук...


Рецензии