Пiдмога

Життя то дорога
Якою йдуть люди.
І лежить та дорога
Повсюди й усюди.

Якщо отак стало
Разом йти дорогу,
Знання нам пристало
Минулих порогів.

Єдина дорога
Й дорослим, й малечі.
Не гоже минулим
Нести ворожнечу.

Якщо так сталося
Йти разом дорогу,
То хай те минуле
Дає ВСІМ підмогу.


Рецензии