Друзям

Дорогі Мельничуки!
То, які ж ви чудаки.
Хай Вас Бог благословляє.
Світлом з неба наділяє.

Щоб були ви завжди дружні,
Честні, добрі, з Богом мужні,
Щоб кохали рідну неньку,
Батька слухались гарненько!

Щоб для Господа співали,
Починали співи з малу.
А Давидик - молодець!
З ним згадала я: "Капець!"

Нове слово в новий рік,
Вік живи та вчися вік.
Дякую, що розсмішили,
За відвертість вашу щиру!

Є у Господа великий
План для кожної каліки.
Не забуде, не пройде,
Вічне з Богом — золоте!

Дякую, що ви обрали
Шлях нелегкий, але вдалий!
Богу дякую за Вас!
З Новим Роком! В добрий час!


Рецензии