Менi наснилось...

Я бачив сон, що душу ще хвилює…
В останній ранок перед Новим Роком
Мені наснилось  –  ти мене цілуєш,
Хоча й несміло, ніби ненароком.

І я прокинувсь, запитавши в себе,
Чи був той сон звичайним, чи пророчим?!...
Не знаю й досі, в тім нема потреби,
Коли так ніжно сяють твої очі…


Рецензии