И у двери..

По образцу?
По чувства
изразцу?
Слова шептались
и
спешили мимо..
Перо- писцу?
А мудрости-
истцу?
Страница книги..
Здесь?
Незаменима..

И год и день..
И запад и восток.
Разливы рек
и
сотрясанья
грома..
Один ИСТОК!
Времён один
ИСТОК!

И у двери всегда
мы
незнакомы..


Рецензии