Ти бачиш?..

( з юнацького зошита, пам'яті Л.В.)

Ти бачиш, - знову випав білий сніг?..
Тріщить мороз, обпалює обличчя,
І я не відчуваю своїх ніг,
Але мене твоє кохання кличе,
Я пригортаюся до тебе, як дитя,
Ховаюсь повністю в кожух твій, теплий, рідний...
Які ласкаві, незабутні почуття
Даруєш ти мені, мій милий і привітний.
       
                Грудень 1977.


Рецензии