Сяду я на свEму ганку

Сяду я на своєму ганку,
Заспіваю пісню світанку.
З народженням привітаю,
Його я давно чекаю.
  Я пришлю долю твою.
Вона відправила твоїх за призначенням.
А сам зустріну біду,
Прийму всі її значення.
Я впіймав думку свою,
Допитувати її продовжую.
Навіщо прогнала долю мою?
Я ж її - обожнював.
Я її - не зупинив,
З намаганням твоїм погодився.
Коли на питання відповів,
Знову сам залишився.
Ти також знову одна.
Але мої пісні співаєш.
Доля у світ пішла
І маєш те, що маєш.

Інший є паралельний світ,
Музики, поезії і світла.
Це, як яблуні цвіт.
Можливо, доля моя майбутня?


Рецензии