Хочу жить

ЗНОВУ ХОЧУ ЖИТЬ

Я більше не страждаю і не плачу,
Про Вас поем і віршів не пишу,
Не мрію, що раптово Вас побачу,
Мені вже не болить, вже не люблю.

Я більше не чекаю, не сумую,
Якщо й пишу, то все вже не про Вас,
Я нові сторінки життя свого малюю,
Нема любові? Та всьому ж свій час.

Від фарб яскравих полотно хай сяє,
Хай сліпить очі, палко мерехтить,
В моїм житті давно вже Вас не має,
І я, нарешті, знову хочу жить.


Рецензии