Весняна прелюдiя Пародiя

В оцю, розпашілу громами весну,
Де хочеться й хмарам куделитись,
Я можу прийняти умову одну:
На грудях твоїх застрелитись.
        (Із збірки А. Гризуна
           „Третє тисячоліття”)



Куделиться чуб від хвилюючих рим.
Коти занявчали під вікнами.
І знову відчув я себе молодим,
Нараз немов зцілений ліками.

Ночами не спиться від чарів дівчат.
Підморгують кляті, не терпиться...
Їх стріли пронизують тіло до п’ят,
А серце, як молот, гамселиться.

Буває бажання котів шугонуть
І щоб у житті не куделитись,
Упасти на груди красуні й заснуть,
Щоб сили не стало застрелитись.


Рецензии