Кохана

Вибач мене, люба,
Ти більше ніколи не будеш сумна.
Вибач мене, кохана,
Ти більше не будеш сама.

Ти вибач мене, вибач.
Пробач всі страждання й незгоди.
Ти лише прийди до мене,
З тобою й кохання приходить.

Ти не сумуй, не треба,
Забудемо все, що між нами було.
Все почнемо з початку,
Все, що до тебе тягнуло й вело.

Я знаю, що ти не згодна,
Та що поробити, як доля така.
Я казав, пам'ятаєш:
"Ти не така, як всі, не така".

Та що ці слова,
Бо без тебе життя - лише втрата.
Мені в цім світі нічого не треба,
Лише тебе поряд мати.


Рецензии