01, 01, 2017

маленькі цмок у кожнага , як правадыр у жыцці ... каб быць заможным, трэба цмока берагчы... Інакш , вядома, пакараюць... Апошні мо кавалак адбяруць, каб ведаў месца, цівуна ды пана ... Такая вось сядзіць у мазгу загана... Калі сумленны, не баішся - бедны ты. І хітраваны навакол табе смяюцца ,і нахабна, у твар ...
Абразіць не праблема , але тады як будзеце даваць адказ... калі прыйдзецца ... Нейтралітэт тут не пракаціць


Рецензии