Лiчить рани час...

Майже рік без свят,
У душі жалі...
Дорогий мій, брат,-
Ти в сирій землі...

На снігу сліди,
Горобині знов...
Відцвіли сади,
В вічність ти пішов...

Майже сліз нема,
Лічить рани час...
Лютая зима,-
Розлучила нас...
01 01 2017 р
Вікторія Р
Присвята, брату Віталію...


Рецензии