Сьогоднi брови вдалися дуже

Сьогодні брови вдалися дуже,
А вчора брови і день – ніякі.
Сидиш од ранку, вкладаєш душу,
а замість вії – лише ознаки.

Сьогодні – вдало, сьогодні – гарно.
А вчора мала надмірні вії.
І все даремно, і все на марно,
Я ж – пані чемна, а не повія.

Отак малююсь, отак страждаю,
Пікассо зранку... А хочу – Рембрандт.
Кому то треба, хай хтось спитає?
А не питайтесь – мені то треба...


Рецензии