Новий рiк, iди до нас!

Новий рік... Іди до нас, іди,
І неси все те, що так потрібно,
Нас від бід усіх відгороди...
(Стали б ми всі Господу подібні!)

Хай в тобі знаходяться серця,
Що хотіли б жити тільки в мирі,
Щоби щастю не було кінця,
Люди були гарні, завжди щирі!

Новий рік, ходи сюди, ходи,
Дай же бути поряд, з ким далеко,
Об’єднай серця нам назавжди,
Відведи всіляку небезпеку!

Ти уже близенько! Ось поріг,
Завітай, зайди в родину кожну,
Не неси з собою тільки гріх,
Бо ж грішити людонькам не можна!

Принеси з собою все святе:
І любов, і щирість, віру Божу,
Хай душа в людей всіх зацвіте,
Щоб була на сонечко похожа!
                31.12.2016


Рецензии