З Новим Роком!

Ось вже спливають дні останні року,
А за порогом вже чекає рік новий,
І вже не зробиш ти в минуле ані кроку,
В зворотній шлях є часу вартовий.

Повсюди наїжачились ялинки,
Бажаючи святкового вбрання,
І до останньої чекаючи хвилинки
Сімнадцятого року настання.

Собі і друзям в ніч чарівну побажаєм
Здоров'я міцного,ВЕЛИКИХ грошенят,
Позбутись всіх недоліків, що маєм
І разом готуватися до свят.

Ось Штати для себе обрали Трампа,
А ми без віз майнемо до Європи,
Та щось здається все це якось нам до лампи,
Або вірніше кажучи до ПОПИ.

Але важніше лад наводити в країні
Нараз страждалій, але рідній Україні:
Щоб вільно дихалось, хотілось працювати
І всім вона була, як добра мати.

Щоб міркували і поважні віком й діти
Куди ж ці кляті долари подіти
Поважною валютою стала грівня
Тож хай це збудеться у цьому році півня.

Щоб на свята ломилися столи,
Відпочивати на Мальдівах всі змогли,
Та щоб оновлені освітлені дороги
Народ вели вперед до перемоги.


Рецензии