Я на льоту торкаю свiтлi зорi

   
   Я на льоту торкаю світлі зорі,
   В холодній не гублюся я імлі,
   Поезія мою забрала волю,
   Хоч й не боронить бути вільною мені.

   Мене не обпіка чужая слава,-
   Благословляю щастя я чуже.
   Не думала, ніколи не гадала,
   Що доля і мене не збереже

   Від рим, від Музи, котрих часто кличу,-
   Гостям радію кожен день і мить,
   І успіху усім поетам зичу,
   Хай полум'я поезії горить.

   В тім полум'ї моя теж іскра буде,
   Яскравий і насичений вогонь,
   У всі віки серця і душі будить,
   Не обминай його, скоріш затронь! 


Рецензии