НоворIчно-нEтEрплячAя 2017

Новорічна-нЄтЄрплячАя-2017!

Грохнув «сЄмнадцатый» залпом Аврори -
Виповзла «всЯкая хрЄнь»!
Та «пАснАсілі» глашатаї тори
Стріхи у всіх «набЄкрЄнь».
        Стольник промчав, як пронос в унітазі:
        - ЗавтрЯ гарніш, ніж вчЄра!
        І ми не зчулись, як стали наразі
        Знову в «часи за царя!»
Ряху солодко-кругленьку налопало:
- Я все віТдам для людЄй!
КЄрінки знов рАздає Попандопало,
Бо для жидів – юбілЄй!
        ВрЄмЄнне знову правІтельство бреше -
        Знов на «пАвестке» - Земля!
        І по вухах «продрАзверсткАю» чеше
        Жаб’яча лапа Кремля!
Шляхом Чумацьким йде коло за колом -
Де ж врешті наш отаман?!
Бо вже грохоче повозкою долом
Всіх революцій Майдан!
31.12.2016=GoldKing=
Всіх Козаків - з ПОЧАТКОМ ВЕСНИ!!!


Рецензии