З Новим роком тебе, Укра1но!!!

З Новим роком тебе, Україно!
Я достатка бажаю тобі!
Щоб була ти заможна, Країно!
І всміхалися люди твої!

Щоб добробут в усіх на порозі.
Щоб хліба колосились рясні.
Щоб ти йшла по квітучій дорозі
І співала веселі пісні.

З Новим роком тебе, Україно!
З Новим роком, Країно, моя!
Я бажаю, щоб ти жила вільно
І земля розквітала твоя!

Щоб Господь був добріший до тебе.
Щоб було все тобі до снаги.
Щоб безхмарне було твоє небо,
Нехай згинуть твої вороги!


Рецензии
Интересно, а кого вы считаете врагами Украины?

Лурин   19.06.2017 17:02     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.