ма

ма барама джолда кесим джангыз
алныма карамай карангыда алтай
ингир кербнеди аязлы мутхуз
тас болхъанд тубанда  ай
.
нееди ол кесим англамадым
басты бир ачыхъан жюрпекке
ол арюеди учахъан гоккаъан гебелеке
кергениме къыналдым
кесиме табмайма энди тынлыкъ
алай некъ болхъанды ким берген разылыкъ
.
олтураеди адам кеб тегеректе
танымахъан ичинде  кимблееседа
къоюб сабиин джангыз бешикъте
ол уяныб джылайтура мыдыда
.
киме мен айтырехем терс болхъанын
эр тюльме шохъума анан не махъана
ма олтурад джукъ англамай  тахыб алтынын
тютюн ииседа батылырнын
бармыды аны Иманы
бармыды аны Аллахдан къоркъаны
.
къатына бардым
анан кезлерине къарадым
олда мени кердю
кеттикъ дееб уйге айтым
.
узымнан кюльдю кезлерине джана
бисмилля шайтанын  имееде
тутуб бир джанына
анга сейр болдум  къол  тутуб чыкътыкъ эшикке
тохта деб къычырдым  сакълай деб айтым сабиийкъ бешикъте
ола къолну джукъ айтман  джылады
.
кеси акъыртын джолда  уйге атлады
джашау  сатылыр учуз
иманынингир кербнеди аязлы мутхуз
джанаеди тубанан джулдуз
==============================


Рецензии