На Новий Рiк

На Новій Рік

“Буває таке, що про нього говорять: Дивись, це нове! Та воно вже було від віків, що були перед нами!”
Екклезiяст 1:10 UBIO


Від віків перед нами були вже роки...
З кожним колом Земля поверталась під сонцем.
Ми казали: "Дивись, буде рік цей новий!"
Коли сонце ще раз посміхалось в віконце.

Ми втішались як діти, коли рік новий
Зустрічали із друзями або в родині.
Але в швидкості часу ставав він старий,
Повертаючись знов у безцінні години...

Ми летіли з Землею в майбутнє життя,
Ми співали, кохали, старіли з роками,
Та Спаситель нам дав наземне майбуття,
Отож вічне ніяк не спіймати руками.

З Новим роком вас, друзі, вітаю я знов!
З Новим щастям Вас, рідні! Дай, Боже, Вам милість!
Нехай Вас обіймає безмежна любов,
А серцЯ переповнює радість та щирість.

Не купити за кошти все те —  неземне,
Що дає нам Творець не вмістити роками,
Новий рік назавжди від Землі відійде,
Тільке вічне у Бозі залишиться з нами.

12 грудня 2016


Рецензии