Мiй шлях вiри Iсусу Христу - Сину Божому

Не вірю, не знаю, не буду!
прощення просить  - у кого?
після смерті - немає суду,
після смерті - одне "нічого".

Правічне - більше усього,
це краще ніж віра в облуду,
мав надію на нього,
Гадав - "не підлягає суду".

В атеїстичне "нічого" було вірити легко,
бо вище воно моралі,
в нього заходили мертві,
і не проходили далі.

Але тепер я не вірю в "нічого",
тільки вірую Слову святому
В Ньому віра дарована Богом,
перетворилась на аксіому.


Рецензии