***

Візьми мене, як тільки ти умієш брати...
Зірви цвітіння квітів із незвіданних країв...
Зруйнуй стіну, що заважає нам кохати...
Спини, не дозволяй повторенню боїв...
Я скорена твоїми владними очима...
Я згідна, зроблю все, ти тільки накажи...
І від усіх сховай, закрий мене плечима...
І пристрастю мене до себе прив'яжи...
Я вся твоя, неначе та рабиня,
Що кожну ніч чекає милості...Нехай
залишить нас нестримана гординя
І ніч усю, хміліючи, кохання ти вдихай...


Рецензии