Прийди

Ти прийди, благаю, у мій сон...
Покажи мені, де неба край...
Розкажи, чому сумую я,
І наранок Ти не відлітай...

Моя сила - то Твоя любов,
Мої крила - Твої почуття...
Ти прийди, благаю, у мій сон,
Бо без Тебе - не моє життя.

Хочу бути я з Тобою завжди-
Ти лише скажи, що хочеш теж...
В мої очі просто подивися-
Покажи мені небо без меж...

Ти прийди... щоночі я благаю...
Ти прийди і за руку візьми...
Я без Тебе просто помираю-
Мрії залишились вдалині.

Дихаю Твоїми я думками,
Іменем тільки Твоїм живу...
І без Тебе я лише існую...
Цілувати хочу наяву...


Рецензии