Космос

І ніяке тепло не замінить твого холоду.
Нічий голос не замінить твого мовчання.
Мені часом здається - я йду по тонкому проводу,
все життя моє - невідомо чого чекання.
Без тебе тут усі двері замкнені,
і найголовніші - двері моєї душі.
я так хочу згубитись...ну просто,щоб бути знайденою.
Все частіше й частіше пишу так звані "вірші".
 
Зупиніть планету! Мені тут не місце,знаю.
Happy Endи бувають лиш зрідка.
У деяких фільмах.
Та я вірю - мій космос усе ще мене чекає.
У твоїх обіймах.

©Настя Кутьяр


Рецензии