Поряд

Я готова чекати вiчно,
доки настане наша весна.
Хай навiть на вулицi тiльки почався грудень.
Я складатиму свiй подих в конверти,
Лишивши пустою графу "Адресат".
i байдуже,що скажуть люди.

Я виникатиму поруч з тобою
неочiкувано
необдумано
раптово.
Як снiг звалюватимусь тобi на голову.
Як вогонь розсiюватиму морок.
Стовiдсотково.
Я стану для тебе єдиною з-помiж тисяч iнших.
Я писатиму нашу iсторiю,
паралельно складаючи вiршi.
Ти не зробиш мене кращою,
але я вже не стану гiрше.
 
Я завжди буду егоїстично вважати тебе своїм.
З ким би ти там не шукав щастя,
З ким би не випробовував долю,
Я вiдiрвусь вiд свого магнiтного поля.
i буду поряд.

©Настя Кутьяр
05.12.2016р.


Рецензии