***

Чуєш як співає ніч -
солодкими піснями,
закохані луги в туман
без тями, ніжність запаху
любистку так п'янить -
душа тремтить...
Чуєш як радіє ніч -
шепоче осока слова кохання,
яке то щастя в тобі проснулося
бажання летіти в темінь ночі,
на поклик душі і плоті!
Чуєш як шаланіє ніч -
зриваються з небес зірки
та місяць і падають на землю,
ниць, і в берег хвиля б'є
щосили - стихії міць!
Чуєш як плаче ніч -
зливаються і сміх і сльози
в темноті, плаче соловей
в саадку, ми їли там при
місячному сяйві стиглу вишню,
яка нагадує полині гіркоту!


Рецензии