Жiноча молитва

Звертаюсь до Бога з молитвою я:
Прости мене, Боже! Провина моя
У тім, що життя я своє марнувала,
Що людям добра дарувала так мало.
Минулі гріхи мою душу тривожать -
В думках всі з'явились - стоять на сторожі,
І сльози сумні забирають всі сили.
Все ближче і ближче мені до могили.
Врятуй мене, Боже! Почуй це прохання!
Можливо, воно вже до Тебе останнє.
Я грішна,  я немічна. Хай, Святий Боже,
Ця щира молитва мені допоможе!


Фото автора


Рецензии