Добра порада

Запалив сусід сусіда
За тяжкую зраду
Бо не слухав той сусіда
Доброї поради.

Робить той сусід  завзято,
А це очі коле.
Є у нього тепла хата
Та родюче поле.

Ще він має копійчину
Та добру машину.
Його жінка, як спочине,
Рада без причини.

І давав сусід сусіду
Гарную пораду
Щоб то жив сусід бідніше,
Бо він спалить хату.

Та не слухав той сусіда
Доброї поради
Тож нема тепер де жити
Бо немає хати.


Рецензии