Шаркъ назму

***

1
Кюн ариу, андан ариу - ай,
Ёмюрле келесиз алай.
Кёлюбюзню толтура,
Жюреклени жылыта.

Кюн ариу, андан ариу - ай,
Ёмюрле келесиз алай.

2
Санга къарап сени сюйдю,
Сенсиз болалмай -бирден кюйдю.
Нечик уллуду ол ачыу,
Жерде жокъду андан къачыу.

Санга къарап сени сюйдю,
Сенсиз болалмай -бирден кюйдю.

3
Жара салдынг жюрегине,
Тийдинг сен аны кёлюне.
Сюймеклик жокъду арада,
Тынчлыкъ тас арагъызда.

Жара салдынг жюрегине,
Тийдинг сен аны кёлюне.

4
Ёлгенми ахшыды анга?!
Къалай чыкъсын энди танга?
Жашау а - тасхады, билеме,
Сюймеклик - ийманды кёреме.

Ёлгенми ахшыды анга?!
Къалай чыкъсын энди танга?

5
Жарсыма энди сен анга,
Болур болду мудах жаннга...
Къалай эсе да жер тарды,
Алай а, жашау барады...

Жарсыма энди сен анга,
Болур болду мудах жаннга...

Байтугъанланы Исмаил.


Рецензии