Анёла Нябесны Хор

              Анёлаў Нябесны Хор.

   Чаму гiнуць самыя лепшыя: прыгожыя,добрыя,дужыя
i вельмi таленавiтыя? Скажы мне,мой сябра,чаму?

  Яўген, сьпявак Ансамбля,меў барытон аксамiтны,лагодны,цёплы i моцны.
Яго не пачуем больш…
  Не чуць нам i Уладзiслава срабрысты i чысты голас…
Не чуць нам i iх сяброў...
   Цудоўныя гэтыя людзi былi чысцiнi нябеснай.Iх галасы i талент вышэй за зямную шэрасць,вышэй за зямную бруднасць,за абыякавасць,зайздрасць,за наш бязлiтасны век.
   Кадядным святочным ранкам Ансамбль паляцеў на Неба.
На Неба разам з Анёламi ўзнеслiся яны.
На Небе высокiм Боскiм,у Райскiм нябесным садзе
Яны аб,яднаюцца ў Вечны Анёлаў Нябесны Хор!






Иллюстрация из интернета.Моя искренняя благодарность автору.


Рецензии
Шкада, што людзі сыходзяць. Анёлы - вечныя на небе і побач з намі. Дзякуй!

Георгий Чёрный   11.12.2022 19:49     Заявить о нарушении
Шчыра дзякую!

Антонина Кирножицкая   11.12.2022 20:04   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.