Де я народилась

Де я народилась,
Там я і живу.
Мамі похвалилась:
"Війну не люблю!"
Тата не забрали,
Слава Небесам!
Донбас зруйнували,
За що усе нам?
Люди вмирать,
Старі й молоді.
Банки грабують
Солдати чужі.
Де ота Рада,
Яка це зробила?
Більше немає,
Або полетіла!












                05.02.2015


Рецензии