ново начало

Кръстих деня
ще се нарича ново начало
ще кажа всичко недоречено
ще направя всичко, което не е било извършено
душата ще споделя с отделения
ще се сбогувам с хората, които носят маски
завършва деня
което кръстих по свое убеждение
като парче хляб ще го сложа в чантата
ще нося с мен
защото е ново начало
начало за всички нас.


Рецензии