Свято без пожеж

ВСІМ  ДОРОСЛИМ І МАЛЯТАМ
ХОЧУ          НАГАДАТИ,
ЯК  ПОВОДИТИСЬ  ПОТРІБНО
В    НОВОРІЧНІ    СВЯТА.

ВИМОГИ ПОЖЕЖНИХ ПРАВИЛ,
ДЛЯ  ЛЮДЕЙ  НЕ   НОВІ,
ВСТАНОВИТИ СЛІД ЯЛИНКУ
НА  СТІЙКІЙ    ОСНОВІ.

ЩОБ ПРИКРАСИТИ ЯЛИНКУ,
ЗНАЙТЕ-   ЦЕ,  МАЛЯТА,
ЗАБОРОНЕНІ   ПРИКРАСИ
ІЗ   ПАПЕРУ  Й  ВАТИ.

ЩОБ У  СВЯТО  НОВОРІЧНЕ,
НЕ     БУЛО       ПОЖЕЖ,
СПРАВНІ ПІДКЛЮЧІТЬ ГІРЛЯНДИ
ДО    СВОЇХ       МЕРЕЖ.

ЩОБ СВЯТКОВІ, НОВОРІЧНІ
НЕ   ЗАТЬМАРИТЬ     ДНІ,
НЕ  ПАЛІТЬ БІЛЯ  ЯЛИНКИ
БЕНГАЛЬСЬКІ      ВОГНІ.

З НОВИМ РОКОМ ВСІХ ВІТАЮ
І З РІЗДВОМ  ВСІХ,   ТЕЖ
ЩОБ РІК ПІВНЯ СВЯТКУВАЛИ
ЗОВСІМ   БЕЗ    ПОЖЕЖ!!!


26 грудня 2016 Року


Рецензии