Жарти

І ось він приходить до тебе і каже всілякі дрібниці.
Він почув нову пісню, співає: "Ой, лихо ти... ".
Він жартує, забуваючи про границі,
А потім цілує і ти забуваєш як дихати.
 
І далі він знову жартує, але більше ти не смієшся....


Рецензии