27, 12, 2016 чаму я не Ванга

я абяцала не губляцца ... ні ў жыцці, ні ў сяброўстве, але вось наступаюць моманты, катуюць мне яны іголкамі пазногці ... Пакуль цярплю, як мне здаецца, напрыканцы апошняй моцы ... А сілы разліваюцца адлігаю ...Дагэтуль перлі завірухі і марозцы... І наступае адхадняк , як у запойных алкаголікаў. Усе дні праходзяць проста так , амаль дарма , як у вясковай пры Саветах школе . Адгэтуль і журба і невыносны боль . Вярнуць бы іх, не слухаць тых настаўнікаў ... Эліту бо тады і там не гадавалі ... На жаль ...на жаль))) Таму ...сама ва ўсім я вінаватая .. Не Ванга я ...


Рецензии
Святлана Софіна, вам не схавацца ад мяне, бо з верша першага адразу можна вызначыць, хто тут не Ванга.

Стихи На Заказ Кудласевич   13.01.2017 09:19     Заявить о нарушении
я не хаваюся, Анатоль! Я ўся напаверсе, як немаўлятка. Таму і палохаю ўсіх .

Светлая Две Тысячи 10   13.01.2017 11:16   Заявить о нарушении