ПрийшОв новИй рiк i засИпав вiдбИтки...

Прийшов новий рік і засипав відбитки
Від чорної смуги моїх помилок.
Неначе дбайливим і вірним був свідком,
Як примхи злилИся в останній дзвінок.

Частіш на уроках життя я відсутня –
Замріяним Янголом - в небо зі скель.
Рік білою крейдою креслив майбутнє –
Стежки, перехрестя, і простір, й тунель.

Вірніший, щоб шлях пасував, днями вразив,
Казав: "В пасмі світла від щастя ти плач,
До себе не треба тулити образи –
Ростануть рубці від минулих невдач".
 

*пасмо - полоса               
*примха – причуда, прихоть

                22.12.2016


Рецензии