Iшов козак

Обробка твору М.Костомарова
«Ой, ішов козак»

Ой, ішов козаче та й через долину.
Там зустрів ввечері гарную дівчину.
Став козак з нею радо розмовляти
Та стало тяженько її покидати.

Він пішов від неї за високі лози.
Облили ж дівчину дрібніненькі сльози.
Опинивсь козаче та й у чистім полі.
Зажуривсь бурлаче об тяжкої долі.

У зеленім лузі бурлак проживає.
Всіх він цурається сам смерті бажає.
Гірко жити тому хто з щастям не знався,
А ще гірше тому, хто сам відцурався.


Рецензии
Прекрасный стих, удачи.

Айзек Гончаров   27.12.2016 07:26     Заявить о нарушении